Varför anlita Saltour

Varför anlita Saltour?

   Spar tid
   Vi hjälper till före, under och efter resan
   Vi har tillgång till många bokningskanaler
   Vi hittar lättare prisvärda lösningar
   Vi är rådgivare på din sida
   Vi värnar om kunden i personlig kontakt

Vi är tillräckligt små för att förstå

Saltour är en mindre resebyrå i Saltsjöbaden, Stockholm. Vi använder moderna system som hjälper oss att arbeta effektivt, men med hög grad av personlig service. Hos oss blir resenärerna igenkända. Vi spar tid åt våra kunder och anpassar varje reseförslag till vår erfarenhet om just den resenären.

På Saltour har varje resekonsult hand om hela kedjan; förfrågan, bokning och debitering. Våra kundföretags resepolicy efterföljs och säkerställer den kvalitet som företaget önskar för sina affärsresor.

För oss har det ingen betydelse om du reser till Göteborg med tåg eller flyger till andra sidan jorden. Vi vet att du ska resa i tjänsten med allt vad det innebär.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner och vår användning av tekniken. I takt med all utveckling förändrar inte minst flygbolagen sina produkter och regler hela tiden. Något som är omöjligt för en enskild resenär att hålla koll på.

Vi håller den kollen åt dig och ser till att utnyttja alla de möjligheter som finns. Vårt samarbete med de stora utgivarna av resekonton som First Card, Diners TAC och Amex BTA ökar från år till år. Fler och fler företag inser fördelarna med Resekonto.

Vi har mycket höga krav på oss själva och vi vet att vi måste förtjäna våra kunders förtroende i varje kontakt, för varje resa. Och idag gör vi dubbelt så många bokningar som för sex-sju år sedan. En tillväxt som inte syns utåt men ger oss ett kvitto på att vi gör mer rätt än fel.

Kontakta Per Ingels för mer information

0708 575 112
per.ingels at saltour.se
Bli Saltourkund ❯