• 3 övernattningar i Europa
  • Mallorca - mer än solsemester
  • Konferens i Beijing

Några av våra mest efterfrågade konferensresemål

Här är ett litet urval av populära resmål och idéer för en lyckad gruppresa. Vi behöver ju inte ens nämna självklara saker som konferensrum och utrustning i olika former. Antalet personer och olika avreseorter har stor påverkan på de förslag vi tar fram för olika företag.

Välkommen att kontakta oss när du vill veta mer, har en idé eller funderingar.

Vill du veta mer om våra konferensresor?
Skicka en förfrågan
Telefon 021 41 00 25

Kontakta reseproducent Inger Nordberg 08-505 88 030 för grupp, konferens och event

Sandhamn

Stockholms skärgård är en av de vackraste platser som finns. Sandhamn erbjuder bra konferensmöjligheter. Här finns aktiviteter året om. Med snabba båtar gör man en spännande tur till Grönskär för lunch.

Saltour grupp, konferens och event

Beijing

Åk cykeltaxi, vandra på Kinesiska muren, pruta i basarerna. Upplev Himmelska Fridens torg och den förbjudna staden. Beijing är en stad i ständig förändring.

Saltur Travel Management

Palma de Mallorca

Ön som alla känner till. Här finns allt från krävande vandringsleder i bergen, till stilla njutningar vid havet och intensivt nattliv. Åk tåg, cykla, spela golf.

En av våra favorit destinationer, Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro

Cobacabana, Ipanema, Sockertoppen och Kristusstatyn. Samban, karnevalen och leende ansikten. Maten är fantastisk, solen går åt ”fel” håll men värmer på ett mjukare sätt än här hemma. Behöver man säga mer?

Konferensresor till Granada, Spanien

Granada, Sierra Nevada

Stranden och Picassomuséet i Malaga. På vindlande vägar till vackra Granada och vidare upp i Sierra Nevada för ett lopp i pisten och påföljande afterski. Allt detta kan du uppleva under en helg i Andalusien.

Grupp- & Konferensresor i Bacelona, Spanien

Barcelona

Tapas och ett glas cava. Gaudi, Mirómuseet och shopping så mycket du orkar. Barcelona är staden som många återvänder till. Vingårdar och fotboll på högsta nivå. Bo centralt eller vid kusten norr om stan.